?

KameraDepó AHD Biztonsági Kamerák

Magas minőségű, könnyen szerelhető kültéri és beltéri, éjjel is látó sony és sharp csippes kamerák 

  • Könnyű szerelés, egyszerű beállítások
  • Sony, Sharp chip
  • Hagyományos és ip kamerák
  • Beltéren és kültéren használható
  • Éjjellátó ir kamerák
  • Folyamatos díjtalan technikai segítség

Hírmorzsa

Biztonsági Kamerák

Biztonsági kameráink kiváló minőségük és könnyű szerelhetőségük miatt tökéletes megoldást nyújtanak az élet minden területén: lakásokba, házakhoz, irodákba és üzemekbe, közterületekre - vállalati, közületi és magán felhasználók részére. Valamennyi kameránk tervezésénél az egyszerű kezelhetőség, tartós kivitel, és magas minőség volt a cél. Akár otthonra, akár üzletébe, vagy munkahelyére keres biztonsági kamerát, a KameraDepónál a legjobb helyen jár.

Válassza a KameraDepó biztonsági kameráit

Kameráink a képfelvételen túl jelenlétükkel elrettentik az elkövetőt, és ezzel megelőzik a károkozást. Biztonsági kameráink már számtalan helyen, magánszemélyeknél, társasházaknál, cégeknél és állami intézményeknél biztosítják a védelmet. Válasszon Ön is egy megfelelő KameraDepó biztonsági kamerát.

 

Kamera típusok

Beltéri Kamerák

A beltéri kameráink fő felhasználási területe az épületek, irodák, üzletek, házak belső, csapadéktól, portól mentes belső részeinek megfigyelése. Valamennyi beltéri kameránk éjjellátó funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy sötétben automatikusan bekapcsolódik a beépített infra sugárzó, így a kamera képes lesz teljesen sötétben is felvételeket készíteni.

Kültéri Kamerák

A kültéri kameráink úgy lettek tervezve, hogy ellenállnak csapadéknak, a szélsőséges hőmérsékletnek, pornak, és egyéb külső behatásnak. A kamerák megerősített burkolata fokozottan ellenáll rongálásnak. Valamennyi kültéri kameránk éjjellátó funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy sötétben automatikusan bekapcsolódik a beépített infra sugárzó, így a kamera képes lesz teljesen sötétben is felvételeket készíteni. Kültéri kameráink kialakításuk miatt nem igényelnek sem plusz fűtést, sem kameraházat.

 

Nagy Látótávolságú Kamerák

Ezek a speciális objektívvel és infrasugárzóval ellátott kamerák alkalmasak arra, hogy akár 100 méter távolságból is értékelhető képet adjanak nappal és éjszaka. Ezt a kamera típust általában akkor alkalmazzuk, ha távoli területeket szeretnénk feltűnés nélkül megfigyelni, illetve akkor ha nem lehetséges vagy nagyon költséges egy normál kamerát a megfigyelt terület közelébe vinni.

 

IP Kamerák

Az IP Kamerák megjelenése az egyik legnagyobb változás a videó megfigyelő rendszerek területén. A KameraDepó IP Kamerák a felvett képeket képesek közvetlenül az internet hálózaton továbbítani Önnek, vagy azonnal rögzíteni egy számítógépen. Ez azt jelenti, hogy ezeknél a kameráknál nem feltétlenül szükséges Videó Rögzítő használata.

 

Rejtett Kamerák

A Rejtett Kamerák az egyik folyamatosan fejlődő területe a biztonsági kameráknak. Vannak olyan speciális esetek, amikor a megfigyelés hagyományos kamerákkal nem jár eredménnyel. Ezekben az esetekben hasznosak a rejtett, álcázott kamerák. A KameraDepó rejtett és álcázott kamerái közül könnyű megtalálni az adott helynek megfelelő, a környezetbe illeszkedő kamerát.

 

Pan Tilt Zoom Kamerák

A Pan Tilt Zoom Kamerák közös jellemzője, hogy beépített motorjaik segítségével jobbra-balra és fel-le is mozgathatóak. Beépített motoros optikájukkal a kép bármikor nagyítható. Ezt a pásztázó mozgást és a nagyítást-kicsinyítés végezhetjük közvetlen kézi irányítással a számítógépről vagy a videó rögzítőről. Ezen túl a KameraDepó Pan Tilt Zoom kameráin beprogramozhatunk „útvonalakat” is, melyet a kamera automatikusan bejár, a megadott helyekre ráközelít, majd folytatja járőrözését, akár a nap 24 órájában.

 

Dome biztonsági Kamerák

A Dome Kamerák az egyik legkeresettebb típus a KameraDepónál. A Dome nem egy speciális tudást jelent, hanem a kamera formáját. A Dome jelentése: kupola, boltozat. Azokat a kamerákat nevezzük így, melyek félgömb formájúak. A félgömb formából adódóan ezek a kamerák jobban ellenállnak a rongálásoknak, nehezebb őket elmozdítani, letörni. Előszeretettel használják ügyfeleink közterületre, társasházakhoz, iskolákhoz, üzletekbe. A KameraDepó kínálatában megtalálható dome kivitelű beltéri kamera, kültéri kamera, IP kamera, nagy látótávolságú kamera és Pan Tilt Zoom kamera is.

 

Objektív fajták

A KameraDepónál egyaránt beszerezhető fix objektíves és varifokális objektívvel ellátott biztonsági kamerák. A fix objektíves kameráknál a látómező mindig ugyanolyan széles. Ezt akkor érdemes használni, ha mindig ugyanazt a területet fogjuk figyelni. A varifokális objektívvel ellátott kamerák rugalmasabb beállítást biztosítanak, mivel a kamera felszerelésekor közvetlenül állítható a látómező szélessége és a megfigyelt terület közelítése-távolítása. Ha tehát közelíteni vagy távolítani szeretnénk a képet, esetleg szélesíteni vagy szűkíteni a látómezőt, a varifokális objektívvel szerelt kamera esetében ehhez nem kell áthelyeznünk, elmozdítanunk a kamerát, csak az objektívjén kell állítanunk.

 

Kamera képfelbontás

A KameraDepónál széles választékot kínálunk különböző képfelbontású „TV soros” biztonsági kamerákból. Minél több „TV sort” tartalmaz egy kamera, annál nagyobb a felbontása, és annál élesebb képet nyújt számunkra. Kameráink felbontása az extra magas, FULL HD 2 megapixel, 1000 Tv sor (nagy felbontású), és 960 Tv sor (normál felbontású) között változik. Minél nagyobb területet szeretnénk megfigyelni, annál nagyobb felbontású kamerát kell választanunk. Míg egy lakásba, irodába, üzletbe teljesen megfelelő az 960 Tv soros kamera, addig a külső nagy területekhez, parkolókhoz, csarnokokhoz válasszunk az analóg 1000 Tv sor vagy a FULL HD felbontású hálózati kamerákat.

 

Szín

A KameraDepó kizárólag duál kamerákat forgalmaz, melyek színes és fekete-fehér képet is képesek előállítani. Ezek a biztonsági kamerák nappali fénynél színes üzemmódban működnek, mivel a képen látottak azonosításánál nagyon fontos pl. egy kocsi, kabát, sapka… színe. Éjszaka azonban az élesebb és részletgazdagabb képek érdekében átváltanak fekete-fehér üzemmódba.

Template by QualityJoomlaTemplates
;