Beltéri Kamerák

A KameraDepó Beltéri AHD Kamerái tökéletes választás otthoni, üzleti és ipari használatra egyaránt.

  • Egyszerű telepítés és használat
  • Éjjellátó Üzemmód valamennyi Kameránknál
  • Magas Élettartam
  • Folyamatos Technikai Segítség

1 Megapixeles HD Analóg (AHD) Éjjellátó Kamerák

1.3 Megapixeles HD Analóg (AHD) Éjjellátó Kamerák

2 Megapixeles HD Analóg (AHD) Éjjellátó Kamerák

1.3 Megapixeles Varifokális AHD Éjjellátó Kamerák

2 Megapixeles Varifokális AHD Éjjellátó Kamerák

Hírmorzsa beltéri

A KameraDepó csak olyan Beltéri Kamerákat ajánl Önnek, amiket ipari körülmények között használunk. A Beltéri Kameráink közös jellemzője a magas élettartam, a könnyű szerelhetőség, a beépített éjjellátó üzemmód, és az, hogy nem igényelnek karbantartást.

Beltéri kameráinkhoz csomagban is hozzájuthat a Komplett Kamera Rendszerek menüben. Ebben az esetben a csomag tartalmazza a Videó Rögzítőt, a kamerát (kamerákat) és valamennyi vezetéket és segédanyagot, ami a szereléshez szükséges. Beltéri Kameráink felvételeit a világ bármely részéről visszanézheti, vagy az éppen aktuális felvételeit megtekintheti. Ha a felvételeket csak nézni szeretné, de rögzíteni nem, Beltéri Kameráink televízióra és központi antennára is ráköthetőek.

Valamennyi Beltéri Kameránk szigorú ellenőrzésen és tesztelésen esik át, így Biztos lehet benne, hogy az Ön által vásárolt modell is hosszú időn át, problémamentesen fogja védeni házát, irodáját, üzemét.

A KameraDepó egyedülálló telefonos ügyfélszolgálata folyamatosan rendelkezésére áll, ha a vásárlás, vagy a beszerelés folyamán bármilyen kérdése adódik.

A KameraDepónál célunk az, hogy a legjobb kamerát, a legjobb rendszert, és a legjobb megoldást nyújtsuk Önnek biztonsági problémáira.

Template by QualityJoomlaTemplates
;