Kültéri AHD Kamerák

Kiváló minőségű felvételek minden időjárási körülmény között

  • Egyszerű telepítés és használat
  • Éjjellátó Üzemmód valamennyi Kameránknál
  • Magas Élettartam, védelem a rongálások ellen
  • Folyamatos Technikai Segítség

1 Megapixeles HD Analóg (AHD) Éjjellátó Kamerák

1.3 Megapixeles HD Analóg (AHD) Éjjellátó Kamerák

2 Megapixeles HD Analóg (AHD) Éjjellátó Kamerák

1.3 Megapixeles Varifokális AHD Éjjellátó Kamerák

2 Megapixeles Varifokális AHD Éjjellátó Kamerák

A Kültéri Kamerák elengedhetetlen részei egy video megfigyelő rendszernek. A KameraDepó kültéri kamerái ellenálnak a csapadék, a hőmérséklet, a por, és egyéb külső károsító hatásnak. Megerősített burkolatuk, és formai kialakításuk megnövelt védelmet nyújt a szándékos rongálásokkal szemben is.

A Kamerarendszer kialakításakor fontos figyelembe venni, hogy Kültéri Kamerát kell használni olyan beltéri helyeken is, ahol magas a páratartalom vagy cseppenő vízlehet (uszoda, mosoda, konyha…), ahol nincs folyamatos fűtés, vagy ahol szálló por van (pékség, magtároló…).

Kültéri Kameráink olyan speciális esetekben is megoldást nyújtanak Önnek, amikor nagytávolságra kell megfigyelni (Nagy Látótávolságú Kamerák),vagy  egy nagyobb területen folyamatosan pásztáznia kell a kamerának önállóan, vagy közvetlen emberi vezérléssel (Pan-Tilt-Zoom kamerák)

A KameraDepó csak olyan Kültéri Kamerákat ajánl Önnek, amiket ipari körülmények között használunk. A Kültéri Kameráink közös jellemzője a magas élettartam, a könnyű szerelhetőség, a beépített éjjellátó üzemmód, és az, hogy nem igényelnek karbantartást.

Kültéri kameráinkhoz csomagban is hozzájuthat a Komplett Kamera Rendszerek menüben. Ebben az esetben a csomag tartalmazza a Videó Rögzítőt, a kamerát (kamerákat) és valamennyi vezetéket és segédanyagot, ami a szereléshez szükséges. Kültéri Kameráink felvételeit a világ bármely részéről visszanézheti, vagy az éppen aktuális felvételeit megtekintheti. Ha a felvételeket csak nézni szeretné, de rögzíteni nem, Beltéri Kameráink televízióra és központi antennára is ráköthetőek.

Valamennyi Kültéri Kameránk szigorú ellenőrzésen és tesztelésen esik át, így biztos lehet benne, hogy az Ön által vásárolt modell is hosszú időn át, problémamentesen fogja védeni házát, irodáját, üzemét.

A KameraDepó egyedülálló telefonos ügyfélszolgálata folyamatosan rendelkezésére áll, ha a vásárlás, vagy a beszerelés folyamán bármilyen kérdése adódik.

A KameraDepónál célunk az, hogy a legjobb kamerát, a legjobb rendszert, és a legjobb megoldást nyújtsuk Önnek biztonsági problémáira.

Template by QualityJoomlaTemplates
;