?

KameraDepó Full HD IP Kamera csomag

Minden IP kamera rendszerünk tartalmaz 1.3 -2 megapixel felbontású IP kamerákat, NVR-t és szükséges kiegészítőket valamint leírást az összeszereléshez..

 • Éjjel is látó 1,3Mp-es vagy 2Mp-es IP kamerák
 • Valamennyi szükséges csatlakozó és vezeték és tápegység
 • Hálózati Video Rögzítő (NVR), Switch,
 • Kezelési útmutatóval és folyamatos technikai támogatással

Hírmorzsa Ip rendszer

A KameraDepó könnyűvé teszi partnerei számára egy komplett IP kamerarendszer összeállítását.

Valamennyi azonnal szerelhető IP kamera rendszerünk tartalmaz:

 • 2 Megapixeles Full HD IP Kamerák,
 • Biztonsági szoftverek, mobil alkalmazások,
 • Műszaki támogatás (szerelési útmutató, leírások, ingyenes ügyfélszolgálat...)
 • Hálózati Videó Rögzítő (NVR)
 • NVR Tápegység, csatlakozók
 • IP Kamera Figyelmeztető Felirat (Kültéri matrica)

IP kamera rendszerek

A KameraDepó komplett IP megfigyelőrendszerei minden alapelemet tartalmaznak egy könnyen kezelhető csomagban. Az IP kamerarendszereket úgy állítottuk össze, hogy megfeleljenek ügyfeleink különböző igényeinek. A kisebb irodákhoz, épületekre, lakásokra, üzletekre ideálisak az 1-4 darab IP kamerát tartalmazó csomagjaink. Ennél nagyobb számú kamera igény esetén válasszon az 5-8 darab IP kamerás vagy a 9-16 darab IP kamerát tartalmazó kamera rendszer csomagjaink közül. Mivel valamennyi kameránk éjszaka is lát, így egyaránt használhatja őket nappal és éjszaka. Alumínium házuk és masszív kivitelük miatt a Fisotech IP kamerák jobban ellenállnak a környezeti hatásoknak, mint a műanyag burkolatú kamerák.

Valamennyi kameránk kültéri, szigetelt kivitelű, így használhatóak beltéren és kültéren egyaránt, valamint szélsőséges igénybevételek között is (autómosó, hűtőház, építkezés, éttermi konyha...)

 

Kompromisszum nélküli megoldások magánszemélyeknek és üzleti felhasználóknak.

A KameraDepó szigorú ellenőrzésének köszönhetően jelenleg is több tízezer eszköze bizonyítottan jól üzemel, és segítségünkkel számtalan esetben sikerült megakadályozni, dokumentálni visszaéléseket, lopásokat, rongálásokat. Engedje meg, hogy Önnek is segítsünk a biztonságos környezet kialakításában – szerezzen be még ma egy komplett KameraDepó IP kamerarendszert.

A KameraDepó könnyűvé teszi ügyfelei számára egy komplett Vezeték Nélküli IP kamerarendszer összeállítását.

Valamennyi azonnal szerelhető WIFI IP kamera rendszerünk tartalmaz:

 • Vezeték Nélküli Wifi IP Kamerák,
 • Biztonsági szoftver,
 • Műszaki támogatás (szerelési útmutató, leírások, ingyenes ügyfélszolgálat...)
 • Hálózati Videó Rögzítő (NVR)
 • Tápegység, csatlakozók
 • Kamera Figyelmeztető Felirat (Kültéri matrica)

Komplett WIFI IP kamera rendszerek

A KameraDepó komplett WIFI IP kamerarendszerei minden alapelemet tartalmaznak egy könnyen kezelhető csomagban. A kamerarendszer vezetékezést nem igényel, tehát az egyes kamerákat nem kell vezetékesen összekötni a rendszer központjával. A Wifi IP kamerarendszer (egy wifi router segítségével) vezetékek nélkül csatlakozik a központi egységhez (NVR), így a kivitelezés sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

A Fisotech vezeték nélküli Wifi IP rendszerek beüzemelése nagyjából 1-2 órát vesz igénybe.

A Fisotech Wifi IP rendszereket úgy készítettük elő, hogy Önnek szinte csak az eszközök felszerelését kelljen elvégeznie, a beállítás csak néhány perc lesz.

A kisebb épületekre, lakásokra, üzletekre ideálisak az 1-4 kamerás csomagjaink. Ennél nagyobb számú kamera esetén válasszon az 5-8 kamerás vagy a 9-16 kamerás kamera rendszer csomagjaink közül. Mivel valamennyi kameránk éjszaka is lát, így egyaránt használhatja őket nappal és éjszaka. Masszív burkolatuk miatt jobban ellenállnak a vandál rongálásoknak

Első osztályú megoldások magánszemélyeknek és üzleti felhasználóknak.

A KameraDepó szigorú ellenőrzésének köszönhetően jelenleg is több tízezer eszköze bizonyítottan jól üzemel Magyarországon és az Európai Unióban, és segítségünkkel számtalan esetben sikerült megakadályozni, dokumentálni visszaéléseket, lopásokat, rongálásokat. Engedje meg, hogy Önnek is segítsünk a biztonságos környezet kialakításában – szerezzen be még ma egy komplett KameraDepó Wifi IP kamerarendszert.

Template by QualityJoomlaTemplates
;